Glasbewassing

Door uw ramen frequent te wassen ontstaat er een permanente frisse uitstraling en goede lichtopbrengst. Ramen zemen is onze kernactiviteit, met heldere precisie krijgen wij uw ramen op elke hoogte weer schoon en glimmend. Voor zowel bedrijven als particulieren. Zo wassen wij bij VVE’s en appartementencomplexen de ramen en zorgen voor een heldere kijk uit in winkels, autobedrijven en kantoorgebouwen. Ook verzorgen wij uiteraard streeploze ramen voor een rijtjeshuis, villa, of portiekflat.

Traditionele Glasbewassing

Met ladder en zeem gaan wij nog (tot bepaalde hoogte) op traditionele wijze te werk. Wij zorgen natuurlijk ook dat bij elke beurt de kozijnen, het houtwerk en de waterslagen worden schoongemaakt. De houten ladders waar wij mee werken zijn stabieler dan de aluminium ladders en voelen prettig aan, daarnaast veroorzaken wij daarmee geen beschadigingen aan de kozijnen en wanden.

Telewash-Systeem

Voor de plekken die moeilijker bereikbaar zijn, beschikken wij over een Telewash-Systeem. Telescopisch reinigen kan tot 15 meter, werkt snel en levert een streeploos resultaat op. Door gebruik te maken van osmose (gedemineraliseerd water) hoeven wij de ramen niet meer droog te trekken en is het ook een milieubewuste oplossing.

Glazenwasser