Gevelreiniging

Jaar in jaar uit worden gevels van woningen en bedrijfspanden blootgesteld aan (extreme) weersinvloeden. Gevels raken vervuild en door aanslag zoals algen, mos en roet komt dit niet ten goede voor de levensduur van uw gevel.

Het belang van Gevelreiniging

Gevelreiniging en het onderhouden, verbetert de uitstraling van uw woning of bedrijfspand en levert een bijdrage aan de levensduur van uw gevel. Wanneer men geen actie onderneemt, kan er schade optreden aan gevels en resulteren in meer schade met de nodige kosten. Gevelreiniging is de ideale oplossing voor zowel de uitstraling als de levensduur, maar denk ook aan de waarde van uw pand! 

Wat bieden wij

Gevelreiniging is een specialisatie apart. Met onze ruime ervaring geven wij u advies omtrent uw te reinigen gevel. We bekijken de bevuilingsgraad, de methode reiniging die daarbij past en bespreken de nazorg. Wij beschikken over de juiste kennis en zijn in het bezit van de nodige vakdiploma’s, om uw gevel vakkundig te behandelen. Gillissen Schoonmaakdiensten is er om elke gevel weer een frisse uitstraling te geven!

Gevelreiniging